Portal

Over Rumptstad

Rumptstad is al ruim 70 jaar lang een begrip in de Nederlandse landbouwwereld. In 1936 begonnen we als plaatselijke smederij en inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de toonaangevende Nederlandse fabrikanten van landbouwmachines.

Door de jaren heen hebben we Rumptstad met een aantal innovatieve hoogtepunten op de kaart weten te zetten. Enkele van onze hoogtepunten zijn de één schaar kantelploegen uit de vijftiger jaren, de uienrooier, de éénbalkscultivator en het fameuze rister type 480, dat door vriend en vijand genoemd wordt als het beste rister voor de Nederlandse omstandigheden.

Over Steketee

Steketee en innovatie, een naam en een begrip. Beide zijn al sinds de oprichting van onze machinefabriek in 1969 onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het ontwikkelen, succesvol invoeren en fabriceren van nieuwe of verbeterde schoffel- en grondbewerkingsmachines voor akkerbouwers en tuinders wereldwijd, daar draait het al decennia om bij onze vakbekwame medewerkers. Met een sterke betrokkenheid bij de sectoren en een uitgebreide kennis van de praktijk, staan we dag en nacht voor onze klanten klaar. Een open blik en luisterend oor zijn ons handelskenmerk. Daarbij hechten we veel waarde aan suggesties voor aanpassing en verbetering. We gaan dan ook graag met elke innovatieve uitdaging aan de slag in onze ruime productiefaciliteit. Hier hebben we de beschikking over de meest hoogwaardige en moderne ontwikkelings- en productietechnieken, aangestuurd door onze hightech engineers. Samengevat: Steketee is de meest betrouwbare partner voor elke akkerbouwer en tuinder als het gaat om de modernste en beste onkruidbestrijdings- en grondbewerkingstechnieken ter wereld. Bondiger kunnen we het niet omschrijven.

Over Agroventilatie

Agroventilatie is sinds 2015 de handelsnaam van Steketee voor de verkoop van ventilatiekanalen. Op de site van Agroventilatie is het mogelijk om direct kanalen te bestellen, of een offerte aan te vragen. De ventilatiekanalen worden door ons gefabriceerd en direct verhandeld. We hebben kleine aanpassingen gemaakt in het al om bekende kanaal. De golven zijn afgevlakt, zodat elke kanaal 15% sterker wordt. Ook zijn de hoekjes van elk kanaal geknipt, zodat er een verminderde kans is dat de kanalen beschadigen bij het uitschuren.

nieuws