La BINEUSE ARRIÈRE STEKETEE est un outil qui peut être utilisé pour le travail de binage, lorsqu’une grande capacité est souhaitée. Pour cet outil, des barres avec sarcloirs sont disponibles jusqu’à une largeur de travail de 12 mètres. Par ailleurs, pour que le travail de binage entre les lignes se déroule de manière précise, de nombreux dispositifs sont disponibles, du GUIDAGE MANUEL au guidage par caméras IC-LIGHT. Une BINEUSE ARRIÈRE peut être équipée de barres de différentes longueurs et constructions, de la barre rigide à la barre à repliage hydraulique.

Schoffelbalken

Voor de achterschoffel zijn onderstaande balken beschikbaar. Klik op de naam om een gedetailleerde tekening te bekijken. Zie ook ons overzicht van de verschillende schoffelbalken

Balk B1 B 1is een lichte schoffelbalk voor achterop de tractor. Deze balk is star uitgevoerd tot 4 meter

 

 

BalB 1_1 zijde opklapbaark B2 is een vergelijkbare balk alleen is deze aan één zijde hydraulisch opklapbaar

 

Balk C1 isBalk groep C een zwaardere balk voor grotere werkbreedtes en grotere schoffelelementen. Deze balk is leverbaar van 4-6 meter en is hydraulisch opklapbaar. De balk is een voorbalk van 80x80mm koker en hieraan wordt een 2e balk gemaakt waaraan de elementen worden gemonteerd.

Balk C2 is ook leverbaar van 4-6 meter, maar bestaat uit een balk en is geschikt voor handstuur en IC-Light.

D 1Balk D1 is de eerste balk uit onze meest robuuste serie balken. Deze is leverbaar van 6-12 meter en is net als de C1 balk opgebouwd uit een voorbalk en een achterbalk.

 

Balk D2

D 4Balk D3 is een van onze grootste en zwaarste balken. Deze balk is een 9 meter hydraulisch opklapbare balk en deze klopt op binnen de 3 meter.

 

 

Verder maken wij veel balken op maat, zodat er altijd een balk beschikbaar is naar uw wens. Heeft u vragen over een van de bovenstaande balken of juist over een balk die u niet gezien heeft, neem dan contact op via onderstaand formulier.