Chemische onkruidbestrijding

Multispray

Bij Steketee kunt u twee soorten multispray machines vinden, namelijk Multispray MS1 en Multispray MS2. Maar wat is nou het verschil? Dat leggen we u graag even kort uit. Allereerst is de Steketee Multispray MS1 speciaal ontwikkeld voor onkruidbestrijding in alle op rij staande gewassen. Dankzij het U-profiel wordt uw gewas beschermd tegen het bestrijdingsmiddel. Bij Multispray MS2 wordt juist gespoten in de kap, zodat het bestrijdingsmiddel niet op het gewas komt.

Bespuiting

Wilt u niet het hele veld bespuiten met chemische middelen? En wilt u daardoor maar liefst 70% besparen op spuitmiddelen? Kijk dan eens naar onze Steketee Rijenspuit. Onze rijenspuiten bestaan uit schoffelmessen en verkruimelrotors en daardoor wordt de grond intensief bewerkt. Hierdoor blijft er nog maar een kleine strook onkruid over die met chemische middelen bestreden moet worden.

Heeft u op uw land voornamelijk loof? Dan raden we u de Steketee Onderbladspuit aan. Deze spuit is speciaal ontwikkeld om chemische middelen onder de planten te spuiten. Dankzij de kap in de vorm van een Torpedo, worden de takken of bladeren door de machine opgetild. Zo is het mogelijk om onder de gewassen te spuiten.

Onkruidbestrijding

Heeft u al gekeken tussen ons aanbod producten en machines die betrekking hebben op onkruidbestrijding op een chemische manier? En heeft u iets gevonden wat u wilt hebben? Neem dan contact op via de mail of telefoon. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht als u nog vragen heeft over bepaalde onderwerpen die betrekking hebben op chemische onkruidbestrijding. Ons specialistische verkoopteam helpt en adviseert u maar al te graag.

contact opnemen